ESTRENES

Les reminiscències sonores més íntimes de Marta Pérez

Presentem l'audiovisual de «What Did We Know», un paral·lelisme amb el transcurs de la vida

| 29/10/2020 a les 10:30h

Marta Pérez
Marta Pérez | Júlia Quintana
A poc a poc i amb passos ferms, la cassanenca Marta Pérez va obrint camí amb una carrera discogràfica en solitari. La component del grup Les Anxovetes i Acousters presenta l’audiovisual del seu nou senzill "What Did We Know", amb reminiscències sonores de l'indie rock més intimista i el folk americà.


Amb una veu tendra i generosa la cantautora explica una història complicada: la pèrdua d’elements importants i relacions que s’han diluït amb el pas del temps. Una cançó que evoca riuades de nostàlgia i desesperança per uns indrets que ja no existeixen i que ja no tornaran. Un paral·lelisme amb el transcurs de la vida, on hi ha coses que s'esfumen amb el pas dels anys.

Aquest senzill forma part del seu debut discogràfic, Letters for June (Great Canyon, 2020), un EP produït per Jordi Bastida, productor d’artistes com Carlos Sadness o Els Pets. Aquest treball aglutina composicions vestides amb bon gust, amb una delicadesa especial i pintades amb harmonies subtils i cuidades.

Un audiovisual experimental
Aquest primer avançament ve acompanyat d’un clip produït per Júlia Quintana. "La Júlia Quintana i jo hem treballat juntes des del principi. Sempre ha tingut idees precioses pel disseny que han donat una altra dimensió a la meva música", comenta Pérez. L'audiovisual és, de fet, una peça experimental feta amb les tècniques artístiques de l’stop-motion i l’aquarel·la, que acaben formant unes animacions construïdes més per l'inconscient que per una intenció resolta. La mateixa Quintana explica com "una gran part es deixen a l’atzar i una altra, igual d'important, a la intuïció, com la cançó planteja: un món exterior ens pot donar i treure, i és l’instint qui ens torna a nosaltres mateixos. Per això, en la forma del vídeo, aquests dos aspectes -l’inesperat i l’inconscient-, a poc a poc van creant un guió que muta constantment però que s'acosta cada cop més a la intenció de la cançó, el qui volem ser".


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrena, enderrock, actualitat, Marta Pérez

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.