ESTRENES

Una cançó que vol anar més lluny

Estrenem «¡Ahí te va!», el nou videoclip en solitari de Dani Tejedor

L'artista ha estat bateria i músic de formacions com El Niño de la Hipoteca o Amparanoia

| 03/11/2020 a les 11:30h

Dani Tejedor
Dani Tejedor
Després de tota una vida dedicada a la música, acompanyant artistes com El Niño de la Hipoteca Amparanoia, o gravant i treballant, braç a braç, amb El KankaExceso o Els CatarresDani Tejedor emprèn el camí en solitari. Un trajecte amb què el músic de Benicarló s'endinsa en el món de la cançó d'autor per expressar en primera persona els seus pensaments. "¡Ahí te va!" és el mirall per entendre-ho, i l'estrenem avui en exclusiva.


La música és el llenguatge universal de les emocions. Sovint, quan les persones no poden expressar els seus sentiments amb paraules, ho fan a través de la música. I així ho fa en aquest tema Tejedor, una carta d'amor cantada a la seva parella que vol ser una mena d'assaig del que serà la cançó definitiva d'amor que li dedicararà.

Tejedor explica que, des dels seus inicis com a compositor, s'ha trobat amb moltes persones estimades que, mig seriosament mig en broma, li han demanat que els escrigui una cançó. "La meva parella es mereix totes les possibles, però, sobretot, es mereix la millor cançó que pugui escriure", expressa el músic. Però reconeix que aquesta cançó encara està per escriure i que, de moment, regala "¡Ahí te va!" com una mena d'entremès. "És una cançó d'amor en què pretenc donar-li pistes del que vindrà", explica l'artista, "i en definitiva, li demano que es quedi molt temps perquè pugui arribar a escriure-li la millor obra possible".

Produïda per Miguel Pino, i sense deixar res al tinter, aquesta història d'amor arriba acomapanyada d'un videoclip proper, íntim i que n'emfatitza el missatge. Amb la realització de Gerard Lázaro, l'actriu Cristina Fuentes, la música i ell com a protagonistes, es representa la tendresa del moment. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dani Tejedor, estrena, videoclip, estrenes, edrvalencia, Ahí te va, El Niño de la Hipoteca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.