videoclips

Rosalia i Billie Eilish fan realitat una fusió musical històrica

L'esperada col·laboració entre la cantant catalana i la nord-americana s'ha concretat amb el tema «Lo vas a olvidar»

La cançó forma part de la banda sonora d'un capítol especial de la sèrie "Euphoria" del canal HBO

| 21/01/2021 a les 18:02h

Billie Eilish i Rosalia
Billie Eilish i Rosalia | Arxiu
Després de gairebé dos anys d'expectatives, avui dijous 21 de gener a les 18 h de la tarda s'ha desvetllat una de les cançons més esperades de l'any, que és resultat de la col·laboració entre la cantant catalana de Sant Esteve Sesrovires, Rosalia, i l'artista nord-americana de San Francisco, Billie Eilish. La melodia apareix acompanyada d'un videoclip propi i formarà part de la banda sonora de la sèrie Euphoria, creada per Sam Levinson, un segon capítol especial dedicat al personatge Jules que veurà la llum aquest dilluns 25 de gener. 

El videoclip, minimalista com el mateix pop de la cançó, emmarca les dues artistes en jocs de clarobscurs. A la cançó, es fusionen les dues veus de les cantants -totes dues saltant del castellà a l'anglès d'estrofa a estrofa- i el pop senzill i preciosista amb la incorporació d'electrònica i autotune, a més de les suaus pinzellades del flamenc característic de Rosalia.


La cançó més esperada
Conscients de l'expectació, les dues cantants van confirmar els rumors tot just fa un dia amb publicacions a les seves respectives xarxes socials. "Heu estat esperant aquest moment", deia la nord-americana al seu perfil d'Instagram com a peu de foto de la portada del senzill, en una publicació on també adjuntava un petit avançament del tema. Mentrestant, la cantant catalana feia la mateixa publicació amb la breu descripció "Lo vas a olvidar", anunciant així el títol de la cançó. 

Entre les dues, sumen un total de 6 milions de m'agrada d'usuaris a Instagram, sense comptar els que acumulen a altres xarxes socials on n'han fet esment, com ara Twitter, la plataforma que la mateixa Rosalia va utilitzar per fer créixer l'expectativa a principis de la pandèmia, en una piulada on reclamava a Eilish que comencés a posar-se amb la seva part de la cançó. Tanmateix, ja fa quasi dos anys que l'artista de Sant Esteve Sesrovires va deixar caure la futura col·laboració entre totes dues, quan a principis de 2019 va publicar a Instagram una fotografia amb la cantant de dinou anys en el que semblava un estudi de gravació, tot dient: "No puc esperar a acabar la nostra cançó. Compartir amb tu a l'estudi o veure't actuar m'inspira moltíssim, t'estimo B".
 


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, Billie Eilish, Rosalia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.