videoclips

Marcel i Júlia comencen l'any amb consciència ecològica

«Millor amb tu», el seu nou senzill, és el primer tast del proper treball discogràfic del duet

El debut de Marcel Lázara i Júlia Arrey, cançó per cançó

| 05/02/2021 a les 12:30h

Marcel i Júlia
Marcel i Júlia
El duet Marcel i Júlia presenten avui el seu nou senzill "Millor amb tu", que ens convida a afrontar els nostres reptes personals i mediambientals. L'exguitarrista i cantant de Txarango, Marcel Lázara, i la seva companya de viatge, Júlia Arrey, inicien una nova etapa amb aquesta cançó, que els porta també a rebatejar el seu projecte. A partir d'ara coneguts com a Marcel i Júlia, la parella anirà descobrint noves melodies fins a publicar, al proper mes de març, el nou disc En òrbita (Halley Records, 2021). A més, per aquest nou àlbum comptaran també amb una banda que els acompanyarà i que s'integra amb diverses cares conegudes d'altres grups de renom com Txarango o Gertrudis.


Amb un esperit alegre, esperançador i festiu que recorda una mica els primers treballs de Txarango, "Millor amb tu" convida a reflexionar sobre els grans reptes ecològics i medioambientals que tenim com a individus, però també com a societat. La lletra, seguint aquest fil, juga constantment a crear aquesta analogia entre l'amor a una persona i l'amor al planeta.

El fil d'inspiració per entomar aquest tema no és altre que la famosa fotografia que l'astronauta William Anders va capturar durant la missió de l'Apolo VIII el 1968 i que va suposar un dels primers passos per assolir una consciència ecològica del planeta. Amb aquesta imatge en ment, tant per la concepció de la lletra com pel videoclip, el duet compta amb el realitzador Fran Arnau per fer-nos viatjar arreu del món: de l'Eixample barceloní a la selva amazònica, passant per glaceres, oceans i boscos frondosos.

Orbitant al voltant de la terra
Després del viatge que tots dos van fer en bicicleta pel Brasil, i que en va propiciar el primer àlbum d'estudi Pedalant endins (Halley Records, 2018), Marcel i Júlia tornen amb molta força aquest 2021, en el que estrenaran el segon treball, En òrbita (Halley Records, 2021). L'album, que s'enlairarà el proper 19 març, pretén fer reflexionar, a través d'una proposta alegre i constructiva, sobre el canvi climàtic i la insostenibilitat del model actual de societat que viu allunyat dels cicles naturals de la vida.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, En Òrbita, videoclips, millor amb tu, marcel lázara i júlia arrey, Marcel i Júlia, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.