Actualitat

El nou episodi de 'Clipping' compta amb Rubén Capilla, Caïm Riba i Jair Domínguez

Avui a les 12:14h, TV3 emet un nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual.

Zoo, Àlam Raja i Ariadna Oltra protagonitzen el 'Clipping' d'avui

| 06/02/2021 a les 11:30h

Caïm Riba
Caïm Riba | Arxiu
Avui a les 12:14h, TV3 emet un nou capítol del programa musical Clipping, amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. El realitzador Rubén Capilla, el periodista Jair Domínguez i el cantautor Caïm Riba seran els protagonistes d'aquest 13è episodi.

A la secció “Fabricant de clips”, Rubén Capilla destacarà 4 videoclips dels 20 que ha fet els darrers dos anys. El palmesà ha participat també en produccions audiovisuals, per exemple documentals, i en programes de diferents mitjans, com per exemple l'IB3. Parlarà de l'estètica mediterrània i d'algunes de les seves anècdotes acompanyant grups com OR o MDMAR
 

Rubén Capilla Foto: Arxiu


“El clip de la setmana” està reservat, aquesta vegada, pel nou treball de Caïm Riba, “Em sembla bé”, que serà la primera cançó del seu darrer disc: Llunes de Plutó (RGB Supports, 2021). En una altra escena, a la secció “El clipping de...”, el periodista, guionista i músic Jair Domínguez recuperarà el clàssic “És inútil continuar” de Sau

En aquest tretzè capítol també es podran veure els clips “L”, del duet de pop sintètic de l'Alcoi Júlia, i “No és tant això”, del quartet de pop-folk alacantí Vienna. Tanmateix, hi sortiran produccions de grups com The Tyets, Catfolkin i l'excantant de PastoraDolo, entre d’altres. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping TV3, Clipping, tv3, Caïm Riba, Rubén Capilla, Jair Domínguez, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.