festivals

​Torna la festa gironina de música familiar, Festivalot

Havent cancel·lat l'edició de l'any passat per la pandèmia, el festival torna enguany del 28 al 30 de maig

Hi actuaran artistes com Els Amics de les Arts, Els Pets, Doctor Prats o El Pot Petit

| 08/02/2021 a les 14:00h

Els Amics de les Arts al Festivalot
Els Amics de les Arts al Festivalot | Arxiu
El Festivalot retorna amb una nova edició adaptada la pandèmia, després d’haver hagut de cancel·lar la programació de l’any passat. Així, durant el cap de setmana del 28, 29 i 30 de maig, es podrà gaudir de des l’Auditori de Girona de fins a 10 actuacions de grups com Doctor Prats, Els Pets, Suu, Els Amics de les Arts, El Pot Petit i Cesk Freixas. Les entrades, ja a la venda, mantindran els preus populars d’altres edicions, “per seguir obrint el festival a tots els nens i nenes en una edició més necessària que mai”, explica la mateixa productora Pistatxo Produccions, organitzadora de l’esdeveniment.

La programació
El festival obrirà enguany amb un concert especial familiar d’Els Amics de les Arts, el 28 de maig a les 19h. D’ells va sorgir la idea de fer un festival per viure la música en família, després de les moltes peticions que rebien de pares i mares amb petits fans a casa. Ara compleixen el seu somni de crear un festival de música per a famílies a la seva ciutat. Una oportunitat única per gaudir dels seus grans hits.

Dissabte al matí hi actuaran Els Pets amb un espectacle adaptat per a menuts i grans, a més d’El Pot Petit, que farà, al llarg del dia, tres passis de Les aventures del lleó vergonyós. A les 16:15h també s’hi podrà gaudir del concert de la cantautora barcelonina Suu, que cantarà alguns dels seus temes més celebrats.


El Festivalot el tancaran diumenge Doctor Prats (10:15h i 13h), que trepitjarà el Festivalot per segona vegada, i Cesk Freixas (11:30h) -a qui és habitual veure a xarxes socials compartint música amb els més petits de casa-, que hi presentarà un concert íntim amb les cançons de sempre i del nou treball, Memòria (U98 Music).

Malgrat tot, mantenint l'essència
Enguany, però, i per complir amb les mesures de seguretat que es preveuen encara vigents pel maig, el cicle no comptarà amb la fira estrenada en la darrera edició, el Festivalot Market, ni amb els concerts de La Devesa. Sí que es mantindrà, malgrat tot, el projecte solidari lligat al festival que treballa la música com a eina per a la igualtat d’oportunitats per a tots els nens i nenes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Festivalot, actualitat, els amics les arts, els pets, doctor prats, el pot petit, suu, cesk freixas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.