Actualitat

La Fira Trovam obre la seva convocatòria artística

El període per enviar les propostes romandrà obert fins al dimecres 31 de març

L'edició d'enguany està prevista per principis de novembre

| 18/02/2021 a les 18:30h

Imatge il·lustrativa
Xavier Mercadé
La Fira Valenciana de la música Trovam ja prepara la novena edició, prevista per a la setmana del 3 al 6 de novembre. Per començar a enfilar la programació, l'organització ha obert, fins al proper 31 de març, la convocatòria de presentació de les propostes musicals. L'any passat, el cicle ja es va haver de celebrar adaptant-se a les noves mesures establertes a causa de la crisi de la covid-19 i, aquest 2021, els protocols continuaran vigents. 

A la convocatòria de la Fira, s'hi poden inscriure grups i artistes de qualsevol indret i estil que tinguin algun treball d'estudi, encara que es prioritzaran les candidatures de músics del País Valencià. Enguany, a més, l'organització fa especial èmfasi amb la inclusivitat, establint que rebutjaran totes aquelles propostes amb "continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de dones o persones LGTBI, o que vulneren els drets fonamentals de les persones".

La comissió artística farà la selecció basant-se en aspectes com la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la capacitat de projecció o la trajectòria artística del sol·licitant, prioritzant les estrenes d'espectacles o les presentacions de nous discos. Un cop feta la selecció, se'n publicaran els resultats al web del Festival
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fira Trovam!, trovam, Trovam!, actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.