Estrenes

Supermon balla swing a ritme d'indie

Estrenem en exclusiva el videoclip d'avançament del seu proper treball

| 23/02/2021 a les 09:30h

Supermon
Supermon | Júlia Duarte
Supermon, el nou projecte musical que recentment ha iniciat Ramon Vives, ens presenta el senzill "Se us veu tan contents ballant swing". Amb aquest nou videoclip que avui estrenem, l'autor estableix les pistes del seu proper EP, que constarà de 5 temes i que veurà la llum aquest divendres 26 editat per El Genio Equivocado.


Amb un estil lent, pausat i un punt reflexiu, "Se us veu tan contents ballant swing" ens presenta un protagonista que busca una persona estimada que ha marxat per la seva afició a ballar swing. Allunyant-se d'aquest estil que protagonitza títol i trama, la cançó s'emmarca en un indie-pop lent i pausat. Els suaus puntejos de guitarra, els efectes d'orgue dels teclats i les tranquil·les veus de Vives doten el tema d'una calma i serenitat que, si bé xoquen amb el swing de què parla la cançó, sí que es cohesiona, no obstant això, amb el caràcter lent i tranquil del videoclip.

L'audiovisual amb què es presenta el tema dona forma al fons amb una animació singular, tot recreant una estètica de principis del segle XX, on el circ i el teatre monopolitzen la majoria d'escenes. De fet, el teatre juga un paper tan central que tots els personatges que apareixen al llarg del clip són titelles controlats a través de fils. El clip ha estat realitzat i produït per la banda Murciano Total, companys de segell discogràfic de Supermon.

Ramon Vives, que ja havia estat membre de diverses bandes com Clementines i pLou, ha comptat amb l'ajuda dels productors Ferran Resines i Cristian Pallejà, del bateria Albert Aran (exFirst Aid Kit) i del baixista Israel Jiménez per gravar tant aquest tema com l'EP. També ha col·laborat en algunes de les lletres del treball l'escriptor Francesc Miralles, creador de tendències i filosofies personals, i divulgador de l'ikigai, una doctrina filosòfica japonesa.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Se us veu contents ballant swing, estrenes, Supermon

COMENTARIS

Gran cançó!

Anònim, 23/02/2021 a les 11:06

M'ha encantat el videoclip: superelegant. Com els inicis dels pLou de veritat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.