Actualitat

«Invencibles» és la banda sonora de la recuperació de la Berta

El curtmetratge 'Peu pla' narra la història de la Berta, una nena que tot cantant la cançó d'Els Catarres aconsegueix mantenir-se dempeus

| 04/03/2021 a les 12:00h

Les mans de Berta i la seva fisioterapeuta a 'Peu pla'
Les mans de Berta i la seva fisioterapeuta a 'Peu pla'
La cançó d'Els Catarres "Invencible" esdevé banda sonora i un dels motors de l'exercici de recuperació de Berta. La Berta és la protagonista del nou curt d'Aurora Vélez i Maria Besora, Peu pla, que mostra l'esforç en tàndem entre una pacient i una terapeuta per aconseguir que, en aquest cas, la Berta pugui caminar.


Peu pla explica el camí de recuperació de la Berta a través de la fisioteràpia pediàtrica. La complicació de la seva malaltia li va comportar una llarga hospitalització i una lenta recuperació. Gràcies al gran nombre de sessions de fisioteràpia, i al seu esforç i al de tots els professionals que l'han acompanyada en aquest llarg viatge, la Berta ha aconseguit poder aixecar-se i mantenir-se dempeus. En el curt, la mateixa Berta i una de les fisioterapeutes que treballa amb ella entonen plegades "Invencibles", que amb el seu missatge optimista i esperançador dona llum a les sessions de teràpia i l'acompanya en la recuperació.

El curtmetratge està nominat a millor curt als premis Hygeia d'enguany, un festival de curts d'infermeria i fisioteràpia convocat per Infermería en desarrollo i Fuden, que enguany celebren la seva primera edició. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Peu pla, Invencibles, Els Catarres

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.