actualitat

Mor el cantant Àlex Casademunt, exconcursant d'Operación Triunfo

Aquesta matinada s'ha confirmat la mort de l'artista maresmenc en un accident de trànsit

| 03/03/2021 a les 10:30h

Àlex Casademunt
Àlex Casademunt
Aquesta matinada a les 02:41h l'agència de representació Telegenia ha confirmat la mort de l'artista Àlex Casademunt (Vilassar de Mar, 1981), de 40 anys, a causa d'un accident viari a Mataró. El jove tenia només 20 anys quan es va donar a conèixer a la primera edició del concurs de telerealitat Operación Triunfo, el 2001. A partir d'aquell moment la seva trajectòria com a artista va continuar desenvolupant-se en diferents àmbits: actuant i fent de presentador en diferents projectes.


Amb una llarga trajectòria en el món dels escenaris, l'esglaó que el va apropar més a l'èxit va ser la versió de “Dos hombres y un destino” que va protagonitzar juntament amb David Bustamante. Després del pas per OT, va formar el grup Fórmula Abierta amb els seus companys Geno MachadoJavián Antón i Mireia Montávez, amb qui va llançar l'àlbum Aún hay más (Piros/Alex, 2002) abans de començar la seva carrera en solitari. 

Inquietudes (Vale Music, 2003) va ser el primer i únic llarga durada que va estrenar pel seu compte. L'àlbum es composava de 14 temes, entre els quals es trobava “Jugándome la vida entera”, que es va situar al capdavant de diverses llistes d'èxits a l'Estat espanyol. L'any 2016, dos anys després de posar-se de nou rere el micròfon amb els senzills “Sé” i “Me haces sentir”, que va publicar mà a mà amb el seu germà, va retornar als escenaris amb Fórmula abierta. El 2017, a més, va tornar al plató on va començar la seva trajectòria per cantar, al costat de la gavanenca Nerea Rodríguez, que en aquell moment concursava ella mateixa a Operación Triunfo.


Més enllà de sobre els escenaris, Casademunt va fer la primera aparició a la gran pantalla amb OT: la película (Filmax, 2002). Posteriorment, va actuar a musicals com Peter Pan, o Mamma mía, obres de teatre com Cosas de tríos o El otro lado de la cama, o sèries com La sopa boba. Tanmateix, va col·laborar en programes en diferents mitjans audiovisuals: Crónicas marcianas o el concurs ¡Mira quién baila! en són alguns exemples.

Com a presentador, va destacar participant en el programa infantil Los lunnis durant dos anys i, més tard, l'any 2006, al Cantamania de TV3. També va comparèixer a El chat de Operación Triunfo, a la cinquena edició del concurs musical, i va entrar a formar part com a comentarista d'El programa de Ana Rosa, de TVE1.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Obituari, OT, obituari, Actualitat, Àlex Casademunt, Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.