actualitat

Nou episodi de 'Clipping' amb el realitzador Pol Ferraris, Blai Marsé i Flashy Ice Cream

El programa s'emet aquesta mitjanit al Canal 33

| 06/03/2021 a les 18:30h

Flashy Ice Cream a Clipping
Flashy Ice Cream a Clipping
Demà, dissabte, a les 00:07h, s’emetrà el dissetè capítol de Clipping al 33. El programa, que mostra l’actualitat de la creació musical i audiovisual amb una selecció de clips de qualitat, tindrà com a protagonistes el realitzador Pol Ferraris, el grup Flashy Ice Cream i el periodista Blai Marsé.
 
Cada setmana Clipping presenta una quinzena de clips catalans de qualitat i dona veu a artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d’un miler de videoclips en català. A la secció “Fabricant de clips”, aquest dissabte, el realitzador barceloní Pol Ferraris parlarà de les seves creacions, en una trajectòria en què ha dirigit videoclips de Ginestà, Aiala i Gigi Ros.
 
L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista la banda de trap de Sabadell Flashy Ice Cream, que presenta “Salsa”, amb la col·laboració del raper terrassenc Lildami. El periodista musical de Catalunya Ràdio Blai Marsé és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana triarà el seu videoclip preferit: “Es feo”, del grup barceloní Manos de Topo, dirigit pel realitzador Kike Maíllo.
 
A “La nevera”, el programa recordarà un clip d’Els Pets: “Bon dia”, dirigit per Xavi G. Ubiergo, l’any 1997. Aquesta cançó forma part del primer disc d’or de la banda de Constantí, amb 100.000 còpies venudes. En aquest dissetè capítol també es podran veure els clips “Se us veu tan contents ballant swing”, de la nova banda del músic Ramon Vives, Supermon, i “Negre petit”, del primer treball del jove cantant afrobanyolí Daura Mangara. A més, hi sortiran produccions de Miquel Abras, Òrbites i Nunavut, entre d’altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, clipping, Pol Ferraris, Blai Marsé, Flashy Ice Cream

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.