Estrenes

Amulet rememora el llegat d'aquell ésser estimat que ha marxat

Estrenem en primícia el videoclip de «Gent com vos», una de les dues cançons del nou doble senzill del mallorquí

Amulet, amb la calma de les Illes

| 10/03/2021 a les 10:30h

Amulet
Amulet
Amulet, el projecte musical que encarna el jove músic mallorquí Antoni Mulet, no s'atura. Després d'haver-se donat a conèixer amb la seva participació al concurs Sona9 de 2019, fa un mes i mig va estrenar el seu nou senzill "Es teu cos nu", amb col·laboració amb OR (O-ERRA). Ara, el cantautor de Santa Maria del Camí presenta aquest divendres un nou doble senzill del qual avui en descobrim una de les peces: "Gent com vos".


Sol amb la guitarra davant del micròfon i assegut en un sofà, Amulet brinda una sentimental balada amb una aroma molt personal. Acompanyat tan sols dels rascats i dels acords de la seva guitarra acústica, "Gent com vos" recorda la figura d'una persona molt estimada: la del seu padrí. Així els versos viatgen al passat per rememorar la infantesa del músic, i la influència i companyia del padrí. Malgrat el seu traspàs, la compassió, la bondat, l'amor i, en definitiva, la seva forma de ser transcendeixen la mort deixant una empremta en l'ànima del cantant mallorquí, com el mateix Mulet versa: "I resta insistent / dins es meu caminar / es teu discurs, / ses teves conviccions.

Aquesta nova cançó, editada pel segell Produccions Blau/Discmedi, ha estat enregistrada a Tramuntana Estudis i mesclada per Jaume Gelabert. Finalment, el videoclip de l'altre tema del doble senzill, "S'última encesa", que també dona nom al doble senzill, s'estrenarà aquest proper dijous al vespre al canal de YouYube de l'artista.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Amulet, Gent com vos, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.