estrenes

El crim primaveral de Marialluïsa

Estrenem «Cauen flors», el segon capítol d'una trilogia amb què la banda igualadina avança el seu nou àlbum

| 07/04/2021 a les 14:00h

Marialluïsa
Marialluïsa | Arxiu del grup
Dels audiovisuals de Marialluïsa no se'n pot prescindir a l'hora de parlar del seu projecte musical, que en línia amb l'inici de primavera, es troba en plena floració. El segon pètal que ens descobreix del proper àlbum –encara sense títol– s'anomena "Cauen flors", que forma també part d'una trilogia filmogràfica completada amb "Veig la sort", com a primer capítol, i un tercer que encara està per descobrir. Així doncs, avui és el torn de "Cauen flors", un senzill que reflexiona entorn els adeus sobtats.   


En aquest segon capítol audiovisual, el conserge del camp de golf que se'ns presentava a "Veig la sort" rep una postal que li anuncia la seva mort. Al llarg de "Cauen flors", el personatge es debat entre la bogeria i l'acceptació del seu destí. I són, finalment, els quatre membres de Marialluïsa qui duen a terme la profecia i cometen el crim. Malgrat el suspens que desprèn el thriller, el clip es vesteix d'una paleta de colors d'allò més primaveral. Tot això ha estat creat pels integrants de la banda amb el suport de la productora audiovisual 08700 Collective Creative, i sota la direcció de Roger Mitjans, germà d'un dels músics. 

Respecte a la producció, cal destacar que en aquesta ocasió, així com en la resta de temes que formaran part de l'imminent nou àlbum del grup, no s'ha comptat amb producció externa, sinó que la mateixa banda se n'han encarregat. Tanmateix, sí que han comptat amb col·laboracions de músics com Dani Ferrer (Love of Lesbian), pels teclats de la mateixa "Cauen flors", o bé Joan López Torruella i Carles Guilera en l'enregistrament. Un altre dels punts forts és el mastering, que ha anat a càrrec de David Parry, qui també ha treballat amb artistes de l'altura d'Alice Pheobe Lou, entre altres. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, cauen flors, clip, Marialluïsa, trilogia, veig la sort, thriller

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.