Entrevistes

Pèl de Gall: «Volem demostrar que la cultura és segura i necessària»

Parlem amb el grup sobre el recopilatori gravat al teatre Principal de Maó

Pèl de Gall alça els gots de nou

| 01/05/2021 a les 12:00h

Pèl de Gall
Pèl de Gall | arxiu del grup
El quintet menorquí Pèl de Gall -guanyador del Premi Enderrock de la Música Balear 2020 a millor directe confinat- presenta Un directe diferent (RGB Supports, 2021), un recopilatori gravat el 2 de gener al teatre Principal de Maó que concentra els millors èxits en format de CD+DVD.



Per què un àlbum en directe en un moment com aquest?
La pandèmia ha deixat el sector de la cultura molt tocat i cada concert ha estat una victòria. Des del primer minut volem demostrar que la cultura és segura i necessària, i la millor manera ha estat un CD i DVD en directe. També és una oportunitat perquè tant els assistents com els que no van poder venir ho puguin reviure sempre que vulguin. 

Per què va ser especial el concert?
És fruit d’una etapa molt enriquidora del grup en què vam participar tots els membres fent aportacions, propostes i modificacions. Ens n’agrada molt el resultat, perquè és un directe dinàmic i ple de matisos. 


Quin criteri heu utilitzat per escollir les cançons?
En tots els nostres discos sempre hem intentat trobar un equilibri entre intensitats, colors i cançons. “Paradís”, per exemple, és un tema que vam reinterpretar i publicar en format acústic durant el confinament del 2020, i que en aquest concert ens va semblar que adquiria un nou significat molt potent. 

Per què la carta de presentació és “Alçau els gots”?
Perquè va ser un dels moments més especials i íntims del directe. Es va crear una complicitat i una connexió amb el públic molt emocionant. És un episodi màgic que volíem destacar i que sempre més voldrem recordar. 

Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, entrevites, Pèl de Gall

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.