Festivals

Albert Pla, Marala, Joan Colomo, La Ludwig Band, Joan Garriga o David Carabén tenen cita a l'(a)phònica

La capital del Pla de l’Estany acollirà del 24 al 27 de juny la 17a edició del festival (a)phònica

| 02/06/2021 a les 17:00h

(A)phònica 2019
(A)phònica 2019
El Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica ha presentat les estrenes i actuacions que tindran lloc en la seva 17a edició, del 24 al 27 de juny. Amb una trentena de propostes tant nacionals com internacionals, i amb veus i estils diversos, Albert Pla, MaralaTarta Relena, Nacho Vegas, Rita Payés i Elisabeth Roma, Rodrigo Cuevas, Joan Garriga i el Mariatxi GalàcticJoan ColomoDavid CarabénNico RoigEnric CasassesAnna Andreu o La Ludwig Band, entre d'altres, són alguns dels confirmats.

Les entrades van sortir a la venda ahir 1 de juny a la web del festival i el 65% de les propostes són gratuïtes; la resta van dels 6 als 20 € amb entrada anticipada. A més, per tal d'adaptar el format a la situació actual, l’aforament serà limitat i reduït al 70% tal com indica la normativa, i durant l’esdeveniment se seguiran estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat marcades.
 
Tres propostes

ALBERT PLA
25 juny – Club Natació

Sempre sorprenent, sempre atrevit, el cantautor presentarà en solitari el seu nou espectacle, ¿Os acordáis?, que pren el títol d’una de les últimes cançons que va fer durant el confinament.

MARALA
26 juny – Monestir Sant Esteve

El trio femení de cançó i folk Marala presentarà la seva proposta de concert binaural, per gaudir de sons orgànics i poesia contemporània de manera única i a cau d’orella.

LA LUDWIG BAND
27 juny – La Muralla

Rock progressiu en la millor tradició pauribana. Aquesta és una de les moltes definicions que poden aplicar-se al prodigiós grup d’Espolla La Ludwig Band.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, aphònica, Festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.