Sona9

Lal'Ba passa directament a la final de la votació popular del Sona9

El trio d'Olesa de Montserrat ha estat la banda guanyadora de la nit, segons el vot popular

L'han seguit Palmera, Pommier i Mama Dousha

Ding Dong System, directes a la final popular del Sona9

| 14/06/2021 a les 22:00h

Lal'Ba
Lal'Ba | Carles Rodríguez
Lal'Ba és la nova banda classificada per a la final popular. En el tercer concert preliminar, han aconseguit el 44% de 781 vots, Palmera, amb 26%, han quedat en segona posició, seguit de Pommier, amb el 21%, i Mama Dousha, amb 9%, en quarta posició. D'aquesta manera, els d'Olesa de Montserrat han passat directament a la final del premi Verkami per Votació Popular. Per la seva part, la resta de bandes hauran d'esperar a la decisió del jurat per saber si poden accedir a una nova fase del concurs. 
 

Mama Dousha Foto: Carles Rodríguez


La tarda d'avui l'ha inaugurada el barceloní Mama Dousha, que ha fet gala la de la seva proposta de pop urbà. Sol dalt l'escenari, ha defensat només amb la seva veu sobre les bases que l'acompanyen temes com "Que curiós com hem canviat", "Esperança", "Excés i ruïnes" o "Britney".
 

Lal'Ba Foto: Carles Rodríguez


Tot seguit, ha pujat dalt l'escenari el trio d'Olesa de Montserrat Lal'Ba, que ha mostrat per primera vegada en directe el seu projecte de música urbana i fusió a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. Barrejant bongos i ritmes llatins amb autotune i molta energia, han fet una festa de l'escenari amb temes com "Com si no fossis tu", "Albert's Mood" o "Foc".
 

Palmera Foto: Carles Rodríguez


Pere Petit ho ha reconegut: "Paddle surf", "Eines", "Xiaomi"... Podria semblar una llista de la compra, però és part de la setlist que ha portat avui des de Vilassar de Mar i que ha interpretat amb el seu projecte, Palmera. Humor, teclats i sintetitzadors acompanyen la seves melodies pop.
 

Pommier Foto: Carles Rodríguez


Pommier ha tancat la vesprada amb el seu pop d'autor, que ha anat filant a través de temes festius com "Gires", l'inèdita "El teu vestit", "Vida", "Flames" o "L'escala", que han conformat el repertori del seu primer concert com a projecte, juntament amb "La llum d'aquesta nit" o "Roig".


Les preliminars del Sona9 continuen aquest dimarts 15 de juny a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm amb les actuacions de Roko Banana (rock progressiu, Banyoles), Microhomes (indie-rock, Barceona), Dan Peralbo (pop-rock, Barcelona) i La Fera (reggae-rock, L'Hospitalet de Llobregat). 

Els guanyadors del vot popular en cada concert preliminar, accedeixen a la final en línia que se celebrarà el proper 27 de juny, i en què el públic podrà votar a través de la web del Sona9. L'artista que rebi més vots durant tot el dia passarà directament a la fase final de la 21a edició del Sona9.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2021, cròniques, actualitat, Palmera, Pommier, Lal'Ba, Mama Dousha, Sona9

COMENTARIS

Lai'ba

Anònim, 27/06/2021 a les 11:51

Son estupendos con gran ritmo

Lal'Ba

Anònim, 27/06/2021 a les 15:19

Exelent

Lal'Ba

[email protected], 27/06/2021 a les 17:21

Voto pel grup olesà Lal'Ba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.