Actualitat

«Només ho faig per tu»: la cançó preferida de Jan Garrido (Xiula)

El cantant de Xiula cita Carles Sabater (Sau) com a autor de la seva cançó favorita

Parlem amb el músic com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 22/08/2021 a les 17:00h

Xiula
Xiula | Arxiu del grup
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que Jan Garrido (Xiula) hauria volgut escriure.


El músic escull, convençut, "Només ho faig per tu" de Carles Sabater (Sau), però concreta que "la versió que més m'agrada és la d'Adrià Puntí i Carles Oliver, cantada en homenatge a Sabater el mateix 1999. Entre els motius que porten a Jan Garrido a escollir aquesta com a cançó favorita, ens explica que "és una cançó que vaig escoltar molt durant un viatge a la Transpirinenca quan tenia vint-i-cinc anys. És un record molt present per a mi i que em remet a una època molt inspiradora". 


Respecte a l'agenda d'aquests mesos, el músic explica que "Xiula anem fent cançons i concerts per un tub durant tot l'estiu! Tenim l'agenda actualitzada al web i s'hi van afegint coses a mesura que les tanquem", assegura. 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actutalitat, Jan Garrido, Només ho faig per tu, Carles Sabater, Xiula, la cançó que m'hagués agradat escriure, estiu 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.