Estrenes

«Vine» al costat de Fénok

Descobrim l'últim videoclip de la banda torrellenca

| 08/09/2021 a les 08:30h

Fénok
Fénok
Fénok són contundència i melodia a parts iguals. El quartet de Torrelles de Llobregat, nascut el 2018, es caracteritza pel seu estil fluctuant entre el pop-rock i el punk, i per les seves temàtiques de caràcter enèrgic i alegre, que sovint pivota en l'autosuperació i l'esperança. Avui estrenem en primícia el darrer clip, "Vine".


"Vine" és tot un himne a la felicitat i a superar les dificultats i la monotonia de les repetitives rutines del dia a dia. Amb un punt d'abstracció i ambigüitat, Fénok llança un clam optimista per gaudir de la vida envoltat de totes aquelles persones que sempre ens fan sentir una mica millor. Al ritme de potents riffs i una tornada enganxosa, el grup vol deixar enrere la por i el dolor amb la banda sonora del seu punk alegre, que beu de referents com Blink 182, Offspring o Smoking Souls.

Aquest nou clip és el segon avançament del proper EP del quartet, que comptarà amb la producció de Mark Dasousa, productor de diversos treballs de grups com Zoo, Smoking Souls o La Fúmiga. En el videoclip, realitzat per Esteve Romero i Júlia Sánchez, s'hi combinen tant seqüències de la banda a la platja com d'altres tocant en una petita carretera comarcal o imatges del conjunt en un penya-segat.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Fénok, actualitat, Mark Dasousa

COMENTARIS

Vine

Anònim, 08/09/2021 a les 20:39

M' agrada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.