Festivals

Maria Arnal i Marcel Bagés, Xavi Sarrià o Ginestà, entre les primeres confirmacions del festival Accents

El cicle portarà aquesta tardor 24 actuacions d'artistes d'arreu dels Països Catalans a set municipis tarragonins

| 09/09/2021 a les 12:30h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Ray Molinari
El festival Accents ja té a punt la vuitena edició. Enguany, el certamen amplia l'oferta a un total de 24 actuacions amb noms destacats com Xavi Sarrià, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ginestà o Joana Serrat. El cicle s'estendrà des d'octubre fins a desembre i es disseminarà a set municipis tarragonins diferents. Reus, que es manté com a centre neuràlgic del festival, tindrà el suport de les subseus de l'any passat (Riudoms, Cambrils, Mont-roig del Camp i la Selva del Camp) i les noves incorporacions del Botarell i El Morell. 

El festival donarà el tret de sortida amb Ricky Gil & Biscuit el divendres 1 d'octubre a les 20h al Jardí de la Casa Rull de Reus i el diumenge 3, Pemi Rovirosa i Els Invictes actuaran a Botarell a la 13:00h. Al bell recinte de la Casa Navàs de Reus, el dissabte 9 d'octubre, a les 20:30h, Joan Colomo presentarà el seu Disc trist (BCore, 2021) mentre que unes hores abans, a les 13h, Patrícia Atzur actuarà al Jardí de la Casa Rull.

La setmana següent, Albert Pla oferirà el seu espectacle ¿Ós acordáis? el divendres 15 d'octubre a les 21h al teatre Bartrina i l'endemà, Los Aurora portaran el seu flamenc-jazz al teatre Fortuny. El jazz també tindrà una cita a la Casa Navàs amb Pedro Javier González & Horacio Fumero el 30 d'octubre. La setmana següent, el divendres 5 de novembre, Queralt Lahoz pujarà a l'escenari del Morell a les 21h i Joana Serrat presentarà el seu nou disc Hardcore from the Heart (Great Canyon, 2021) l'endemà a les 20h a Reus. 

Xavi Sarrià actuarà el dissabte 27 de novembre al teatre Fortuny de Reus a les 20:30h, recuperant tonades tant del seu projecte en solitari com d'Obrint PasGinestà oferirà el seu pop intimista el diumenge 28 al teatre Bartrina de Reus a les 18h i Maria Arnal i Marcel Bagés seran els encarregats de concloure el cicle el divendres 10 de desembre a les 20:30h al teatre Fortuny presentant el seu darrer treball, Clamor (Fina Estampa, 2021).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, actualitat, festivals, Accents, Festival Accents

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.