Verkami

El Barcelona Gay Men's Chorus immortalitza el seu temps

El BGMC busca finançament a Verkami per enregistrar el seu primer disc, 'El nostre temps'

Artur Álvarez inicia també una campanya de micromecenatge per al projecte 'La mar'

| 18/09/2021 a les 14:00h

Barcelona Gay Men's Chorus
Barcelona Gay Men's Chorus | Arxiu
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: el primer treball discogràfic del Barcelona Gay Men's Chorus i el nou projecte d'Artur ÁlvarezLa mar.

BARCELONA GAY MEN'S CHORUS
Aquest cor barceloní va néixer ara fa 6 anys amb diverses voluntats. Una d'elles era crear un cor de veus masculines amb un repertori de qualitat i variat, intentant potenciar la formació vocal i artística de cadascun dels seus integrants. Per altra banda, la formació també volia esdevenir un projecte transformador oferint espectacles inclusius per a persones sordes i reivindicant accions del col·lectiu LGTBIQ+. Ara, el BGMC vol impulsar el seu primer treball discogràfic sota el títol El nostre temps per a enregistrar el repertori més singular de tots els espectacles que han interpretat al llarg d'aquests 6 anys.



Per aquest motiu, el cor ha impulsat una campanya de finançament per a poder assumir els costos d'enregistrament, mescla i producció del disc. La campanya inclou diversos plans de micromecenatge, amb aportacions més grans o més petites. A canvi, es reben recompenses que poden incloure el disc en físic, entrades per als seus espectacles en directe o, fins i tot, un concert privat.
ARTUR ÁLVAREZ
Artur Álvarez es va iniciar a la música amb el grup Adesiara el 1978 i, posteriorment, va començar l'aventura en solitari el 2004. Des de llavors, una dotzena de treballs l'avalen amb la interpretació tant temes propis com de poemes musicats. Ara, el castellonenc té entre mans un nou projecte titulat La mar, que té com a gran eix central la poesia contemporània valenciana. Álvarez sempre ha compartit una gran devoció per la poesia. De fet, ell es considera tant músic com poeta. I per a l'ocasió, Álvarez musicarà, amb la inestimable col·laboració de Carlos Álvarez, una dotzena de poemes inèdits de diferents autors que tindran la mar com a gran nexe comú.


La campanya de finançament del projecte està enfocada a cobrir els costos del màster final i de la producció i distribució de l'edició física del treball. Hi ha una desena de propostes de finançament, amb quantitats de contribució ben diferents i amb recompenses, que inclouen l'àlbum en format físic o l'edició remasteritzada de la discografia de l'artista valencià.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Artur Álvarez, Barcelona Gay Men's Chorus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.