actualitat

La vida de Joan Dausà és més que això

El músic estrena un nou senzill d'avançament del proper àlbum, 'Ho tenim tot'

La cançó es podrà escoltar en directe a l'Enderrock Sona de novembre d'aquesta tarda

Enderrock Sona de novembre amb Joan Dausà i Agnès Algueró

| 03/11/2021 a les 12:00h

Joan Dausà
Joan Dausà | Michal Novak
El santfeliuenc Joan Dausà descobreix un nou avançament del seu proper àlbum, que sortirà divendres a la llum sota el títol Ho tenim tot (Promo Arts, 2021). El nou senzill és “La vida és més que això” i és una de les cançons més introspectives d’aquest quart treball del músic. La cançó la podrem escoltar aquesta tarda en directe a l’Enderrock Sona de novembre.
 

El tema és especialment melancòlic i amb certa crítica de les misèries del món, però sempre amb el bri d’esperança marca de la casa, perquè “potser amb sort, la vida és més que això”. “És una crítica cap a la manera com la societat en general entén el sentit de la vida”, explica el mateix Dausà. “Ens falta profunditat i connexió emocional. Potser així moltes injustícies quedarien resoltes. En el pla més musical, entra a la col·lecció d’’Ara som gegants’, ‘Nàufrags’ o ‘Una altra manera de viure’. Hi ha un plantejament de la producció que permet connectar directament la lletra i l’emoció... o almenys aquest és l’objectiu.”
 

Ho tenim tot, produït per Santos&Fluren, es publicarà el 5 de novembre i donarà el tret de sortida a una gira de presentació amb més de vint dates. Després d’avançar el disc aquest estiu a Empúries al festival Respira, i avui a l’Enderrock Sona de novembre, el músic presentarà finalment l’àlbum el 25 de novembre al Palau de la Música de Barcelona, i el 27 a l’Auditori de Girona (Temporada Alta), entre altres dates.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Joan Dausà, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.