videoclips

Joan Masdéu dona tombs pel cicle de la vida

El músic reusenc descobreix el primer avançament del nou àlbum: «Tot passa»

| 12/11/2021 a les 12:00h

Joan Masdéu
Joan Masdéu
El músic reusenc Joan Masdéu (Whisky’ns) té a punt, per publicar a la primavera de 2022 amb Satélite K, el seu cinquè treball en solitari. I avui, ja n’ha avançat el primer senzill, un pop d’autor rocker sobre el caràcter cíclic de la vida: “Tot passa”. En presentem el videoclip, realitzat per Acid Factory, dirigit per Víctor Rubio i la producció de David Fernàndez.
 

“Tot passa” posa sobre la taula el caràcter efímer i fugaç de tot, des de les desgràcies i el dolor, fins a l’amor i la sort. Amb aquest tema, Masdéu relativitza tot allò que ens passa i que sembla tan intens experimentar, però que, en el fons, simplement forma part del cicle de la vida, i tal com ve, se’n va.
 
El videoclip que l’acompanya, gravat a l’edifici modernista Casa Serra de Reus, recalca la mateixa idea de la vida com a quelcom cíclic. I ho fa amb un vídeo enregistrat en 360 graus, on s’hi veuen múltiples Masdéu en diferents moments vitals, i una imatge que a vegades fa un tomb i es posa cap per avall, de la mateixa manera que ho fa “el cercle, que no gira en va”.
 
Amb el llançament d’aquest proper disc, Masdéu arrencarà una nova gira que començarà el 2 d’abril al Teatre Bartrina de Reus.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Joan Masdéu, actualitat, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.