Estrenes

El duet fructífer de Pol Batlle i Rita Payés

Estrenem en primícia «La manzana», tema que avança el seu proper disc, 'Salt mortal'

| 16/12/2021 a les 14:15h

Pol Batlle i Rita Payés
Pol Batlle i Rita Payés
Després del seu pas per Ljubljana & The Seawolf, el barceloní Pol Batlle ha decidit emprendre la seva carrera en solitari. Aquest nou camí culminarà amb un treball de debut previst pel març de 2022, del qual avui avancem el videoclip "La manzana", a duet amb la vilassarenca Rita Payés.


La història de "La manzana" ens transporta als inicis de la dècada dels vuitanta. En aquella època, a Múrcia hi havia un jove músic anomenat Gabriel Hernández fortament inspirat per la Nova Trova i artistes com Silvio Rodríguez o Pablo Milanés. Els seus amics el van ajudar a gravar una cinta de les seves cançons en directe, batejada com a Mayo del 82 (autoeditat). La seva carrera musical, però, va quedar interrompuda quan va abandonar la música per dedicar-se professionalment a la psicoanàlisi.

Quasi quatre dècades més tard, Batlle es va trobar amb aquest treball i amb "La manzana", en concret. La lletra sinuosa i l'atractiva atmosfera entre el surrealisme i la mística de la cançó van captivar el músic barceloní. "Ha estat especialment bonic poder repensar aquest tema amb Rita Payés. Ens va agradar tant que l'hem tocat en la seva gira europea", explica el cantant i guitarrista d'aquesta cançó d'amor. 

Per a la peça, la jove parella s'acompanya també de la guitarra d'Elisabet Roma -mare i acompanyant habitual de Payés-, i del reputat productor Juan R. Berbín (Seward) a les mescles. Per la seva banda, el videoclip, que mostra el duet cantant en un jardí paradisíac -i on Payés menja una poma-, ha estat realitzat per les productores Corte A Films i Fabrica Mudita sota la direcció artística de Júlia Puig Banchs.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Rita Payés, Pol Batlle, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.