estrenes

«La clau» no és al pany d'Elane i Adala

Avancem el tema de l'artista lleidatana amb la col·laboració del músic barceloní i el productor Jahzzmvn

El racó més personal d'Elane

| 28/01/2022 a les 13:00h

Elane
Elane | Alberto Ávila Paredero
La rapera lleidatana Elane publica la setmana vinent el seu primer llarga durada, Metamorfosis (Propaganda Pel Fet!, 2022), en què es desfà de cuirasses per mostrar la seva obscuritat, acompanyada de les bases de Daax (Flashy Ice Cream) i un grapat de col·laboracions. Un dels artistes amb qui comptarà és el barceloní Adala, amb qui han fet una de les cançons en català de l’àlbum, que avui estrenem en primícia: “La clau”.
 

Amb un beat dur i hipnòtic de Jahzzmvn -trencat a moments per l’aparició d’un saxo-, “La clau” parla de l’amor i del fet de sentir-se atrapat, del mateix procés d’escriure com a acte sanador, i de l’obscuritat. “Jo soc molt obscura”, reconeix la cantant: “És molt important posar sentiment a les coses, i jo el trobo en l’obscuritat, en la rudesa i la cruesa.”
 
La col·laboració amb Adala ha nascut de l’amistat, com també ho ha fet la participació de la resta d’artistes amb qui comptarà Elane en el disc. En el cas de l’artista barceloní, per això, no només es tracta d’amistat: “De l'Adala, a més d'amiga, en soc fan”, explica la lleidatana. “Volia un tema en català, i sabia que ell podia donar un temàs. És un noi increïble i un gran artista. La veritat és que va ser maquíssim poder col·laborar amb ell i Jahzzmvn, un productor que també conec fa molts anys, i un artista de cap a peus”.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Elane, Adala, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.