actualitat

Oques Grasses és el gran guanyador dels Premis Rac105

L'emissora ha fet públics els guardons que entregarà en la gala del 17 de maig a la sala Apolo

També s'ha premiat Rigoberta Bandini, Nil Moliner o Sopa de Cabra, entre altres

| 12/05/2022 a les 11:50h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
El Premis Rac105 ja tenen els seus guanyadors. L’emissora celebra enguany la segona edició dels guardons amb una gala que tindrà lloc el 17 de maig a la sala barcelonina Apolo. Segons la valoració d’un jurat professional, Oques Grasses n’ha quedat com el gran guanyador, fent-se seus els guardons de Millor disc, per A tope amb la vida (Halley Records, 2021) i Millor videoclip per “Bye Bye”.
 

El jurat, format per Noemí Galera (Gestmusic), Silvia Colomé (Cultura de La Vanguardia), Maria Cusó (Cultura de RAC1), Xènia Rafí (The Project) i Albert Buscarons (RAC105), ha guardonat també, a més d’Oques Grasses, Rigoberta Bandini a la millor cançó, per “Ay, mamá”; Nil Moliner, a la cançó més radiada, per “Libertad”; Sopa de Cabra amb el premi especial honorífic; Joan Dausà a millor directe per la gira del disc Ho tenim tot (Promo Arts Music, 2021), i Habla de Mí en Presente a millor grup revelació. A més, el 17 de maig s’entregarà encara un altre guardó, en aquest cas atorgat pel públic: el Premi a Millor artista, que queda en mans d’Alfred García.
 
UNA NIT DE MÚSICA
A més d’entregar els guardons, a la gala de l’Apolo també hi haurà diverses actuacions. Els premiats Sopa de Cabra i Oques Grasses hi interpretaran una cançó, i també pujaran a l’escenari artistes que just han tret nous treballs: Els Catarres -Diamants (Halley Records, 2022)-, Suu -Karaoke (Halley Records, 2022)-, Ginestà -Suposo que l’amor és això (Kasba Music, 2022), Julieta -Juji (Music Bus Records 2021) i dosmilset (Music Bus, 2022) amb Vitarra- i Blaumut -Olímpica i primavera (U98 Music, 2022).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Nil Moliner, rigoberta bandini, actualitat, Premis RAC105, Raac105, Oques Grasses, sopa de cabra, oques grasses

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.