Llistes

Quines han estat les cançons més radiades d'aquest mes?

«Supermercat» de Lildami, «Queda't així» de Joan Dausà i «Llums de mitjanit» de Miki Núñez i Mariona Escoda encapçalen la llista

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 15 de juliol i l'11 d'agost

Quines han estat les cançons més radiades de l'últim mes?

| 29/08/2022 a les 14:30h

Lildami
Lildami | Pau Griera
L’Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català. 

"Supermercat" de Lildami lidera el rànquing, escalant sis posicions i convertint-se en la cançó més punxada a les ràdios catalanes. La segueix "Queda't així" de Joan Dausà, que baixa a la segona posició, mentre que la cançó de l'estiu de TV3, "Llums de Mitjanit", de Miki Núñez i Mariona Escoda, tanca el podi amb un ascens de vuit posicions. A més, en el TOP5 també es troben "A poc a poc" de Doctor Prats i "Una cançó d'amor" de Sara Roy.

Paral·lelament, diverses cançons es mantenen al TOP15: "Que t'agradi veure'm" de La Pegatina; "Animals" d'Els Catarres, "Mai trobaràs 30 anys" de Sopa de Cabra amb Buhos, Ginestà i The Tyets; "Corren (Remix Roger Rodés)" de Gossos; "Amor XXL" de Gertrudis amb Bounce Twice; "De lao" de Sexenni; "Que no s'acabi mai" de Marcel i Júlia i "M'han robat el sol" de Samantha, que roman en la quinzena posició. Per la seva banda, s'hi incorporen "Un estiu perfecte" de Flashy Ice Cream, que entra a la llista directament en una 12a posició, i "Tant de bo" de Suu, que puja de la divuitena a la tretzena posició i torna entrar al rànquing.
 
En la llista del TOP30 també hi ha un grapat de cançons noves, com "Pur" de Suu, "Que m'està passant?" d'Ariox, "24/7" de Da Souza i "Sota un glop de vi" d'Els Pets, mentre que "Haurà valgut la pena viure" d'Els Catarres i "Fills del mar" de Miquel Abras amb Sergio Dalma es reincorporen i tornen a fer-se un lloc entre les trenta cançons en català més punxades del mes. En el còmput total, els artistes que han aconseguit col·locar més cançons al TOP30, amb dos temes cadascun, són Doctor Prats, Els Catarres i Suu.
 

 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, llistes, Sexenni, stay homas, doctor prats, actualitat, Llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.