Estrenes

L'Àlex Pérez fa camí «Per no caure»

Estrenem en exclusiva el segon senzill del futur EP del cantautor

| 19/10/2022 a les 18:00h

Àlex Pérez
Àlex Pérez
Amb un disc en solitari ja a l’esquena, Indesisnenter (autoeditat, 2019), Àlex Pérez ha passat els darrers dos anys preparant el seu nou projecte musical, que començarà amb l'estrena d'un EP. Ara fa 4 mesos el vidrerenc va llançar el primer senzill, “Un dia especial” (Música Global, 2022) i avui n’estrenem en exclusiva un de nou, “Per no caure”.


La cançó pren com a punt de partida el so electrònic d’un Casiotone VL -el primer sintetitzador que es va comercialitzar, l’any 1979- i el combina amb guitarres elèctriques i una lletra amarga. "Vaig escriure una cançó fent una contraposició de dos universos: una lletra de balada amb un punt de tristor, amb un so alegre, festiu i digital”, explica l’Àlex Pérez

Quan Pérez tenia la cançó ja gravada i produïda, va conèixer el Sr. Chen a la gravació del videoclip de “Supermercat” de Lildami, amb qui van donar una volta a “Per no caure”, trobant-li un nou so: “amb en Chen vam tornar a produir de zero aquesta cançó”, reconeix el músic. Arran d’aquest canvi de la base, Pérez va decidir modificar també íntegrament la lletra de la cançó: “em va sortir de cop, sense premeditar-ho gaire”, recorda l’artista.
 
Per la seva banda, el videoclip que acompanya la peça, realitzat per Pau Griera, vol transmetre “el moment en què t’adones que no pots seguir trist i necessites avançar per no caure”, explica Pérez. I ho fa a través d’una metàfora: el camí que fa el cantant al cotxe fins arribar al mar, on s'allibera. 

Aquest trajecte, però, només és una part del viatge que està fent Àlex Pérez amb aquest EP, que “parla d’un procés vital que he viscut els últims anys i fa una revisió personal per intentar avançar”. Segons avança el cantant, les dues cançons que completen l’EP i que encara queden per estrenar-se es publicaran abans d’acabar l’any.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Àlex Pérez, per no caure

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.