Estrenes

La cançó més «Inusenta» de P.A.W.N. Gang

Estrenem en exclusiva el nou tema del grup barceloní de trap

P.A.W.N. Gang: «La gent a qui li importa una merda ser políticament correcte és la que s'ha quedat amb nosaltres»

| 17/11/2022 a les 12:30h

P.A.W.N. Gang
P.A.W.N. Gang | Arxiu
El grup barceloní P.A.W.N. Gang, pioner del trap català, ha celebrat enguany 10 anys de trajectòria. El mes d’abril va publicar el tretzè treball, Respawn (Delirics, 2022), i ara ha volgut acabar l’any amb un nou senzill que, produït per Maken Row, avui estrenem en primícia: “Inusenta”.


En aquesta peça, P.A.W.N Gang satiritza la música mainstream. La lletra parla d’una noia que sembla ‘innocent’, però que per la seva forma d’actuar, no ho és pas. La música acompanya el missatge i la intenció amb ritmes llatins “comercials”.
 
“Tot i tenir un estil de cúmbia catalana”, explica la banda, “’Inusenta’ és una oda a l'estupidesa i una provocació a la música comercial imperant”. Per fer el contrast més evident, i com ja és habitual en la gang barcelonina, el tema es construeix amb “lletres més agressives i políticament incorrectes”. El videoclip del tema, realitzat per Capi, situa els trapers passejant pels carrers del barri de Gràcia de Barcelona mentre beuen cervesa Desperados i ballen al ritme de la cançó.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, P.A.W.N. Gang, nou videoclip, nou single, Estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.