Llistes

Quines han estat les cançons més radiades de novembre?

«La primavera» d'Edu Esteve encapçala la llista, seguida de «Digue'm» de Roger Padrós i «Pluja tropical» de Buhos

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 14 d'octubre i el 10 de novembre

| 28/11/2022 a les 12:30h

Edu Esteve
Edu Esteve | Arxiu Música Global
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

"La primavera" d'Edu Esteve, exconcursant d'Eufòria, entra a la llista convertint-se en la cançó més radiada d'aquest mes. La segueixen "Digue'm" de Roger Padrós, que descendeix a segona posició, i "La pluja tropical" de Buhos, que escala del setè al tercer lloc. A més, en el TOP5 també es troben "Supermercat" de Lildami, situada en la quarta posició, i "Seguirem ballant" de Doctor Prats amb Stay Homas, que cau del segon al cinquè lloc.

Paral·lelament, "No tinc pressa" de Clima entra a la llista en sisena posició. La segueix "La meva gent" de La Pegatina amb Els Amics de les Arts; "Innocent" de Blaumut; "De l'1 al què" de The Tyets, en novena posició i "Abella reina" de Lal'Ba, que escala del dinovè al desè lloc. Completen el TOP15 "Avui t'he vist" d'Els Catarres; "M'he enamorat" de Julen, en dotzè lloc; "Jugular" de Triquell, que s'estrena en tretzena posició; "Un sostre fet d'estrelles" d'Els Catarres, que puja deu posicions fins al catorzè lloc; i "Benvinguts" de Jordi Ninus, que ha entrat a la llista en quinzena posició.

En la llista del TOP30 també hi ha un grapat de cançons noves, com "Road trip" de Triquell, "T'esperaré" de Doble & Hug Sound amb Tramma, "Pinta'm" de Flora i "Sarrià boy" de Sexenni. A més a més, "Fil de llum" d'Andreu Rifé ha tornat a fer-se lloc entre els trenta temes en català més punxades del mes. En el còmput total, els artistes que han aconseguit col·locar més cançons al TOP30 són Els Catarres, amb tres temes, i Triquell i Sexenni, amb dos cadascun.


 
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, Buhos, Actualitat, Edu Esteve, Roger Padrós, llistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.