festivals

Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà, Beth i Blaumut també seran a l’Strenes

El festival gironí descobreix noves confirmacions del cartell de 2023

L'onzena edició del cicle se celebrarà del 31 de març al 6 de maig a Girona, amb una extensió a Barcelona

| 13/12/2022 a les 10:45h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz
L’Strenes continua avançant nous noms de la seva onzena edició. S’han afegit al cartell artistes com Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà, Beth, Blaumut, Andrea Motis & Marco Mezquida, que actuaran a Girona entre el 31 de març i el 6 de maig. Acabada la programació gironina, a més, el festival també arribarà a Barcelona on de moment ja ha anunciat que el 13 de maig, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, celebrarà l’Strenes Urbana amb Scorpio i Flashy Ice Cream, entre altres.
 
Entre les noves incorporacions al cartell, hi ha la banda calafellenca Buhos (31 de març), que hi presentarà el seu sisè disc; el retorn d’Anna Roig (14 d’abril) en solitari amb el nou treball; la celebrada banda gallega Tanxugueiras (14 d’abril), amb la seva proposta entre l’arrel i la urbana; i el nou espectacle a duet de la trompetista i cantant Andrea Motis i el pianista -recentment guardonat amb el Premi Enderrock de la Música Balear a millor disc de jazz- Marco Mezquida (15 d’abril); i la formació murciana Viva Suecia.
 
Així mateix, també passarà per Girona Sílvia Pérez Cruz (21 d’abril), que hi mostrarà el seu nou disc previst per a la primavera; la cantant surienca Beth (22 d’abril) que celebrarà dues dècades de trajectòria al Teatre Municipal; la cantant gallega Luz Casal (29 d’abril), que hi serà amb el seu setzè treball d’estudi; i el quintet Blaumut (4 de maig), que hi portarà l’espectacle de celebració dels 10 anys, igual que ho farà Joan Dausà (5 de maig) a les Escales de la Catedral de Girona.
 
Tots ells se sumen als primers artistes ja anunciats: Judit Neddermann (1 d’abril – Auditori de Girona); 31 FAM (14 d’abril – La Mirona); Triquell (15 d’abril – Teatre Municipal); The Tyets i Lal’Ba (21 d’abril – La Mirona), i Els Amics de les Arts (dos passis el 6 de maig – Escales de la Catedral de Girona).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Blaumut, festivals, Beth, strenes, festival strenes, actualitat, Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.