actualitat

El nou disc d'Els Amics de les Arts és 'Allà on volia'

El nou treball del trio barceloní veurà la llum el 10 de març

Tindrà vuit cançons i estarà produit per l'escocès Tony Doogan

​Els Amics de les Arts debuten en el musical per la porta gran

| 15/12/2022 a les 10:55h

Els Amics de les Arts
Els Amics de les Arts | Mariliana Arvelo
Ja hi ha data per a la publicació del nou disc d'Els Amics de les Arts. L'àlbum sortirà el 10 de març de 2023 i duu per nom Allà on volia (Pistatxo Records), la cançó amb què clourà el treball. Després de dos anys treballant les cançons i polint-les al costat del productor escocès Tony Doogan (Mogwai, Belle & Sebatian), el trio descobrirà vuit temes nous de trinca i amb el minimalisme com a denominador comú.

El trio conformat per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué també ha avançat que les cançons d'aquest nou disc prescindiran de sintetitzadors i capes de sobreproducció i han apostat per "un joc de pocs elements" en què la banda no vol encasellar-se en etiquetes i estils.
 

Portada d''Allà on volies', d'Els Amics de les Arts


Després d'haver publicat discos amb diferents discogràfiques tant catalanes com multinacionals, Els Amics de les Arts s'han decantat ara per retornar a l'autogestió dels seus inicis i publicaran aquest treball amb el seu propi segell, Pistatxo Records. A més, la mateixa banda s'ocuparà de realitzar la majoria dels seus videoclips i de treballar la comunicació amb el públic de forma directa i sense intermediaris.

La formació barcelonina ha anunciat tots aquests detalls poc després de fer possible un dels antics somnis de la banda: estrenar el seu primer musical. L'obra, titulada Pares normals i produïda juntament amb Minoria Absoluta, es podrà veure fins al febrer al Teatre Poliorama.
 

SETLIST D''ALLÀ ON VOLIA'

1. "Citant Mercè Rodoreda"
2. "De córrer per tot Nova York"
3. "Un bon exemple"
4. "Cada cel"
5. "Estimeu-me"
6. "La nit sembla que serà nostra"
7. "Un dia com un altre"
8. "Allà on volia"
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Els Amics de les Arts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.