Manel ven 10.000 còpies

'10 milles per veure una bona armadura' és número 1 a l'Estat espanyol

| 23/03/2011 a les 14:30h

El segon àlbum de Manel, 10 milles per veure una bona armadura (Warner Music / DiscMedi), és el disc més venut als Països Catalans i el número 1 de la llista de vendes elaborada per Promusicae en l'àmbit de l'Estat espanyol. El grup n'ha venut més de 10.000 còpies, segons dades facilitades per les companyies discogràfiques editores.


Segons informa Manel en una nota de premsa, és el primer disc cantat en català que arriba a la primera posició de les llistes estatals des del 1996, una fita que, com recorden, "només havien aconseguit cantautors de la talla de Joan Manuel Serrat o Lluís Llach".
Era vox populi que el nou disc de Manel era un dels més esperats de l'any. Els números confirmen que el públic esperava amb candeletes el segon treball del quartet: amb només una setmana 10 milles per veure una bona armadura (DiscMedi/Warner) s'ha enfilat a la primera posició de les llistes de vendes a escala estatal.
Segons explica el grup en un comunicat, anteriorment a Manel hi ha hagut com a mínim quatre discos en català que han assolit el número 1 de vendes a l'Estat espanyol. Són D'un temps d'un país (1996), de Joan Manuel Serrat; Campanades a morts (1977), de Lluís Llach; Barcelona. Gener de 1976 (1976), també de Llach, i Per al meu amic (1974), de Joan Manuel Serrat.

Arxivat a: Enderrock