Presentem 'Alegria revisitat'

Avui dimecres 6 de juliol a l'antiga Fàbrica Damm, amb l'actuació de Joan Colomo i Oliva Trencada

| 04/07/2011 a les 11:15h

La revista Enderrock del mes de juliol presenta el CD exclusiu Alegria revisitat (EDR Discos, 2011), on una desena d’artistes reinterpreten les cançons del disc Alegria (Drac/Virgin, 2002) d'Antònia Font. L’àlbum de tribut es presentarà aquest dimecres 6 de juliol (13 h), en un acte obert al públic al qual es podrà assistir sol·licitant una invitació. A l'acte hi haurà la majoria dels artistes i una breu actuació de Joan Colomo i Oliva Trencada.
 


El primer disc que s’edita en homenatge a Antònia Font té la participació de Mishima, Tomeu Penya, The New Raemon, Oliva Trencada, Marcel Cranc, La Bien Querida, Gertrudis, Joan Colomo i Litoral –a més d'El Belda i el Conjunt Badabadoc com a tema extra–, que donen la seva particular visió de les cançons de l’àlbum Alegria, considerat l’obra de consolidació del grup mallorquí i el disc que va marcar el punt d’inflexió per al nou pop català. Enguany es compleixen deu anys de la composició d’aquestes cançons, obra de Joan Miquel Oliver.
La portada de la revista Enderrock de juliol està dedicada també a Antònia Font, que aquest 2011 han presentat un nou treball, Lamparetes (Robot Innocent), i inclou un reportatge sobre l’Alegria que repassa una per una les composicions del disc a través de la visió dels seus nous intèrprets. Alegria, considerat una de les obres fundacionals del nou pop català, va rebre el premi Puig-porret de la Crítica com a millor disc de l’any i va ser considerat un dels millors treballs de l’any per la revista Enderrock.

El disc Alegria revisitat només es podrà adquirir amb la revista Enderrock del mes de juliol. A la tardor, el segell DiscMedi editarà un àlbum doble de versions dels mallorquins –El pop d’Antònia Font. Versions halògenes–, que inclourà els temes de l’Alegria revisitat i una selecció de les millors peces interpretades per grups catalans i de la resta de l’Estat espanyol.

Vols venir a la presentació?
Qui vulgui assistir a la presentació del disc Tribut a Antònia Font: Alegria revisitat ho pot fer enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el nom i cognoms, telèfon i DNI. Les places són limitades. La presentació serà aquest dimecres 6 de juliol a les 13 h a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona (C/ Rosselló, 515), amb l'actuació de Joan Colomo.
 

Aquí teniu l'esdeveniment de Facebook.



Arxivat a: Enderrock