Sopa actuarà a Girona

Ho farà el 30 de setembre al Pavelló de Fontajau en el marc del festival Temporada Alta

| 05/07/2011 a les 16:00h
Arxivat a: Enderrock
Sopa de Cabra farà finalment un concert a Girona segons han informat fonts del festival gironí Temporada Alta. Serà el proper 30 de setembre, en el marc del festival: el grup farà un únic recital al Pavelló de Fontajau. La banda respon així al clam de seguidors de la seva ciutat, que reivindicaven un concert a Girona després dels tres recitals que el grup oferirà els dies 9, 10 i 11 de setembre al Palau Sant Jordi.El grup de Gerard Quintana i Josep Thió torna els escenaris aquest 2011 de manera puntual per commemorar el vint-i-cinquè aniversari de la formació del grup. El retorn de Sopa de Cabra ha esdevingut un autèntic fenomen social: la banda de Girona va esgotar les entrades del que inicialment havia de ser un únic concert en poques hores. Finalment han acabat sent tres recitals, als quals ara s'afegeix, després de moltes demandes populars, un quart concert a Girona en el marc del vintè festival Temporada Alta. 
El proper divendres 8 de juliol, Gerard Quintana, Josep Thió i Francesc 'Cuco' Lísicic realitzaran una roda de premsa als Jardins de la Mercè de Girona per presentar el recital, en companyia de Salvador Sunyer, director del festival Temporada Alta. El concert es presenta com l'últim recital de Sopa de Cabra, que aquest 2011 celebra el vint-i-cinquè aniversari de la seva fundació.
El festival ha convocat una roda de premsa el proper divendres per explicar els detalls de la cita gironina de Sopa de Cabra. De moment només se sap que serà un únic concert, i que la seva realització no suposa que el grup torni als escenaris de manera regular. El grup ja ha començat els assajos, que està realitzant en un mas de Montfullà, al Gironès. Quintana explica a l'Enderrock de juliol: "Tenim una base clara del repertori, que constarà de trenta cançons".