Dos concerts més de Sopa de Cabra

Seran el 17 de setembre a Palma i el 24 a Tarragona (en el marc de Santa Tecla)

| 27/07/2011 a les 10:30h

Ja s'han exhaurit les localitats per al Palau Sant Jordi (9, 10 i 11 de setembre) i també per al Pavelló Fontajau de Girona (30 de setembre). Però l'agenda de concerts de Sopa de Cabra segueix creixent: també actuaran a Son Fusteret (Palma) i a l'antiga plaça de Braus de Tarragona, en motiu de les festes de Santa Tecla.


La gira del 25è aniversari de Sopa de Cabra començarà el 9 de setembre al Palau Sant Jordi i s'acabarà el dia 30 a Girona: entremig, el grup acaba de confirmar dues actuacions més, a Palma i Tarragona.

La banda gironina ja ha venut més de 55.000 entrades per als seus concerts: amb els tres directes consecutius al Sant Jordi ha venut 50.000 entrades, a les quals cal sumar les 5.400 localitats que es van posar a la venda per al concert de Girona al pavelló Fontajau i que també s'han esgotat.

Les entrades per als dos nous concerts es posaran a la venda el proper divendres 29 de juliol a les 9 del matí a través de ServiCaixa (les de Tarragona també a través de Telentrada).Arxivat a: Enderrock