Sopa de Cabra, cançó x cançó

Enderrock i Cossetània publiquen 'No vull canviar de pell', la discografia comentada del grup

| 04/09/2011 a les 15:00h

Coincidint amb la gira de retorn de Sopa de Cabra, el Grup Enderrock i l'editorial Cossetània coediten aquest setembre el llibre No vull canviar de pell. El llibre actualitza la biografia del grup gironí amb tot el que s’ha esdevingut durant els darrers deu anys, des que el grup va posar punt i final a la seva carrera el novembre de 2001.



No vull canviar de pell, a més a més, inclou una discografia comentada on els membres de la banda analitzen cançó per cançó tota la seva obra i expliquen al detall la composició de peces tan populars com "L'Empordà", "Podré tornar enrere", "El boig de la ciutat", "El far del sud" o "Camins". Un llibre imprescindible per entendre la història de la banda, que serà a les llibreries a partir del 12 de setembre –coincidint amb la setmana del llibre en català– però que ja podrà adquirir-se durant els concerts que el grup farà els dies 9, 10 i 11 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.
No vull canviar de pell inaugura una nova col·laboració entre el Grup Enderrock i l'editorial vallenca Cossetània Edicions, que periòdicament publicarà en format de llibre il·lustrat les biografies dels grups més populars de la música catalana. La col·lecció es titularà Rockcol·lecció, com la revista de biografies il·lustrades que des de fa 12 anys es distribueix de forma periòdica amb la revista Enderrock. Sopa de Cabra són els protagonistes del primer volum d'una col·lecció que ben aviat tindrà continuïtat amb la biografia comentada d'Antònia Font.
No vull canviar de pell, que pren el nom d'una emblemàtica cançó de la primera època de Sopa de Cabra, inclou, a més de l'actualització de la biografia del grup, un biografia personal de tots els membres de la banda, les cartes de comiat publicades pels cinc membres del grup a la revista Enderrock en motiu de la dissolució de Sopa l'any 2001, i un àlbum de fotografies amb les millors imatges de tota la trajectòria de la banda gironina.
Arxivat a: Enderrock