Pau Riba commemora 'Jo, la donya i el gripau'

Presentarà la reedició de l'històric disc dins el Circuit Folc

| 17/10/2011 a les 06:59h

En el marc del Circuit Folc, Pau Riba presentarà la reedició d'un dels grans àlbums de la música moderna catalana. Ho farà a l'Espluga de Francolí, a l'Heliogàbal de Gràcia, a Valls i al CAT –on hi haurà a més convidats d'excepció–.


Pau Riba, una de les figures més irreverents i provocadores de la cançó catalana moderna, celebra els 40 anys de l’àlbum Jo, la donya i el gripau (Edigsa, 1971), un disc que va gravar en directe sota el relaxat influx de la Mola de Formentera, que va dedicar al naixement del seu fill Pauet i que ara reeditarà en dos formats (vinil i llibre-CD-DVD).
El 24 de novembre, al Centre Artesà Tradicionàrius i dins el Circuit Folc es presentarà la reedició amb tots els ets i uts: Pau Riba i el seu grup de GriPaus recordaran l’històric àlbum amb uns quants convidats especials: Pascal Comelade, Albert Pla, El Petit de Cal Eril, Moon Ribas, Neil Harbisson, Pep Pasqual, Xavi Lozano i Pastora.
A més, seguint el Circuit Folc, Pau Riba actuarà a l'Espluga de Francolí (22 d'octubre, compartint cartell amb Xavier Baró i Terratombats), la sala Heliogàbal (31 d'octubre) i Valls (25 de novembre, compartint cartell amb Xavier Baró).

Foto: Rafel Serres

Portada de l'LP Jo, la donya i el gripau (Edigsa, 1971):

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Circuit Folc, Pau Riba