Els músics del pop també són súpers

Mazoni, Mishima i Anna Roig, entre altres, col·laboren al nou disc del Club Súper 3

| 13/11/2011 a les 07:00h

Anna Roig, Beth, Santi Balmes (Love of Lesbian), David Carabén (Mishima), Jaume Pla (Mazoni), Mel i Helena Miquel (Élena i Delafé y las Flores Azules) posen les veus en una nova versió del tema "Tots som súpers" que s'ha inclòs al disc Uh! Oh! No tinc por (Blanco y Negro, 2011), el darrer CD del Club Súper 3, un treball que amb només una setmana ja havia venut 25.000 còpies.


Marc Parrot és el responsable de la producció del disc Uh! Oh! No tinc por (Blanco y Negro, 2011), un disc familiar que vol entusiasmar els més petits però també agradar als grans, tal com explica en aquesta entrevista.
El disc inclou vuit temes nous interpretats pels protagonistes del Club Súper 3, entre els quals "Uh! Oh! No tinc por!", una cançó que s'ha convertit en tot un emblema per als més petits. Però coincidint amb el vintè aniversari del Súper 3, els protagonistes de la sèrie també han gravat noves versions dels temes "Benvinguts al club" i "Superesmorza". El disc es completa amb la versió de "Tots som Súpers" interpretada amb algunes de les veus més conegudes del nou panorama pop i rock català (com la cantautora Anna Roig, el cantant de Love Of Lesbian Santi Balmés o el bisbalenc Mazoni), a més d'un medley de cançons clàssiques de l'espai infantil de Televisió de Catalunya i el tan popularitzat "Per molts anys".

Arxivat a: Enderrock