#AspraDiàspora amb Orxata Sound System

Els valencians segueixen apostant per la col·laboració i el 3.0 en la confecció d'una nova lletra

| 30/05/2012 a les 14:59h

'Aspra Diàspora' serà el títol de la nova cançó d'Orxata Sound System, que parlarà de la realitat dels exilis. Com sempre, la banda d'electrònica valenciana fa una crida per fer una lletra col·laborativa: per compondre-la, la formació ha obert a tothom que ho vulgui la possibilitat d'aportar la seva visió mitjançant Twitter.


Els valencians Orxata Sound System han tirat endavant la iniciativa virtual #AspraDiàspora, amb la qual volen crear una lletra a partir de les col·laboracions i la creativitat de tothom. El Twitter, doncs, es converteix així en una eina per fer art.
El període de participació per confegir aquesta lletra col·laborativa estarà obert fins al 10 de juny, i el tema de la nova peça és l'exili i l'obligació per motius econòmics o polítics de molts col·lectius a marxar dels seus propis països.
Després del dia 10 de juny, doncs, tots els tuits que es publiquin a #AspraDiàspora passaran a formar part dels fonaments per a la futura lletra del nou tema d'Orxata Sound System.
El grup ja ha tingut una experiència prèvia en aquest sentit: per compondre el tema "Suavitat universal", els músics es van servir de les xarxes socials i van assolir un èxit considerable.
Aquesta vegada la iniciativa va acompanyada d'una novetat: qui inclogui un vídeo al seu tuit podrà aparèixer al programa #PedraPaperTisora, que s'emet els dilluns al vespre a Levante TV. Els valencians segueixen així apostant pel món digital per estendre la seva música.
Bona prova d'això és la campanya de Verkami que porten entre mans. De moment ja han superat la meitat de l'objectiu mínim per poder finançar la publicació del seu nou treball mitjançant l'orginal format K7digital, un reproductor mp3 en format casset.

Arxivat a: Enderrock