Tercera edició del festival Mirallsonor

Amb Quimi Portet, Albert Freixas i Tim Holehouse

| 06/06/2012 a les 06:59h

Des d'avui i fins al proper 10 de juny, Tarragona celebrarà el festival Mirallsonor. Enguany se segueix apostant per la presència d'artistes consolidats a l'escena independent catalana, artistes internacionals i, com a novetat, bandes emergents del Camp de Tarragona.


En la seva tercera edició a Tarragona, el festival Mirallsonor pretén ser un viatge musical per diferents punts de Catalunya, amb especial atenció a Tarragona. Una altra de les seves característiques és "la unió de diferents generacions de músics, que ho converteix també en un aparador per descobrir noves promeses i artistes emergents de gran qualitat que després giren al circuit de festivals". En anteriors edicions, al Mirallsonor hi han actaut artistes com Joan Colomo, 4t 1a, Albert Pla & Diego Cortés o Guillamino.
El festival començarà avui amb un concert gratuït a les 22 h amb el grup tarragoní Ego (pop-rock) al Groove Bar. Demà a les 22 h, a la sala Zero, Quimi Portet presentarà els temes del seu darrer disc, Oh My Love (Música Global, 2012). El divendres i amb entrada gratuïta, DJ Ecléctico punxarà també a la sala Zero a partir de les 0 h.
El dissabte 9 serà el dia més intens del festival. A partir de les 22 h el Cafè Teatre Metropol acollirà tres concerts. El primer serà de The Transistor Arkestra, grup tarragoní que fusiona diferents estils i que té temes que van des del jazz fins al post-punk passant per l'electrònica. Seguidament hi haurà Tim Holehouse, un músic que no es pot encasellar en cap gènere ja que ha participat tant en projectes de hardcore com de black mètal, i en solitari la seva música beu molt de Tom Waits. L'últim grup de la vetllada serà Duas Semicolcheias Invertidas, una formació portuguesa que treballa amb temes de rock experimental. Un cop hagin acabat els concerts, Transgress DJ posarà música al Cafè Teatre Metropol.
El Mirallsonor tancarà la seva tercera edició el diumenge 10 amb un vermut i concert d'Albert Freixas a les 12 h a La Terrassa de la Cova.

Arxivat a: Enderrock