Joan Isaac presenta 'Piano, Piano'

Avui a l'Auditori Pau Casals el cantautor presentarà el seu quinzè disc

| 16/06/2012 a les 07:00h

Piano, Piano (DiscMedi, 2012) és el nou disc de Joan Isaac, amb el qual homenatja els seus 40 anys de trajectòria. L'àlbum està compost per un doble CD on diferents pianistes cabdals de l'escena clàssica i jazzística acompanyen la veu del prolífic artista. El concert de presentació tindrà lloc avui a les 22 h al Vendrell.


El cantautor Joan Isaac presenta el seu quinzè treball discogràfic, Piano, Piano (DiscMedi 2012), un doble disc que presentarà en un format molt intimista, armant-se amb la seva veu i un piano que aniran tocant diversos músics que l'han acompanyat al llarg de la seva carrera iniciada ara fa 40 anys.
El disc vol ser precisament un homenatge a tots aquests anys de cançons i concerts, i és per això que a l'enregistrament hi han participat figures destacades de l'escena catalana i italiana del jazz, de la cançó i també de la música clàssica com ara Francesc Burrull, Manel Camp, Lluís Vidal, Jordi Vilaprinyó, Enric Colomer, Antoni Olaf Sabater, Eros Christiani, Conrad Setó i Xavier Ibàñez.
El concert de presentació del disc serà avui dissabte 16 de juny a l'Auditori Pau Casals del Vendrell a les 22 h.
Arxivat a: Enderrock