Roger Mas i la Cobla Sant Jordi actuaran a la Mercè

Enguany el BAM celebra 20 anys

| 26/07/2012 a les 13:45h

 Very Pomelo, Maika Makovski i Los Amaya són alguns dels primers noms confirmats per les festes de la Mercè 2012, que també programaran un grapat de concerts en el marc del BAM. El tret de sortida de la festa major de la ciutat comtal el donarà el pregó el divendres 21 de setembre a càrrec del científic Lluís Torner.
 

Les festes de la Mercè aculliran del 21 al 23 de setembre el festival BAM, que enguany celebra la seva 20a edició amb propostes d'aquí i de fora amb llenguatges musicals diversos. 
Enguany ja hi ha confirmades les actuacions de Filastine (projecte encapçalat pel nord-americà resident a Barcelona Grey Filastine), els cantautors Isaac Ulam i Joan Colomo, el londinenc Fliptrix, l'electro-punk francès de Kap Bambimo, Maria Rodés, L'Hereu Escampa, McEnroe, Los Punsetes o Woodkid.
La Mercè també tindrà propostes musicals: el dia 21 al Parc del Fòrum hi cantaran Very Pomelo i Maika Makovski, dissabte 22 ho faran Roger Mas i la Cobla Sant Jordi (a l'avinguda de la catedral) i Los Amaya actuaran a la plaça Sant Jaume diumenge 23.

Garatge a la Plaça del Rei
Al BAM també es commemorarà el 20è aniversari de l’obertura i el 10è del tancament de la mítica sala Garatge dedicant-li l'escenari de la plaça Reial el divendres, 21 de setembre, amb un programa de rock on ja estan confirmats els nord-americans Howlin Rain amb la mirada calidoscòpica sobre el rock clàssic dels anys setanta. 

Arxivat a: Enderrock