Pau Vallvé estrena gira

'De bosc' sonarà per primer cop en directe a Tarragona

| 25/01/2013 a les 14:59h

Avui a l'Auditori Caixa Tarragona sonaran per primer cop en directe les cançons de De bosc (Amniòtic Records, 2012), el darrer disc de Pau Vallvé. Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria), Nico Roig (guitarra elèctrica) i Jordi Casadesús (teclat i guitarra elèctrica) seran els membres de la seva nova formació per als directes.

"En aquest disc m’he deixat d’obsessionar per la producció i els detalls. Està cuidat, però no he volgut complicar-me la vida. Normalment componc, produeixo i enregistro alhora, com si fer música fos un joc estètic, una mena de puzzle que vaig fent de mica en mica. Aquest cop no: les cançons estaven definides abans d’entrar a gravar-les, les havia tocat molts cops només amb guitarra i veu, a sac", explicava Pau Vallvé al número de desembre d'Enderrock.
De bosc (Amniòtic Records, 2012) és el tretzè disc del músic i compositor, i enrere queden projectes com Estanislau Verdet o ü_ma.

De gira

Les properes parades de la gira seran el 2 de febrer a Terrassa, el 7 a Madrid, el 9 a Castelló, el 15 a Viladecans, el 16 a Lleida i el 23 a Sant Feliu de Codines. El dia 1 de març serà a Arenys de Mar, el 7 al CAT de Gràcia (Barcelona), el 8 a Girona (compartint escenari amb Seward) i el 22 a la sala Clap de Mataró.

Arxivat a: Enderrock