Toti Soler, Belda i Arnella i Mirna, a l'Eixample

Al Centre Cívic Golferichs, del 5 al 19 de juliol

| 26/06/2013 a les 06:59h

El Centre Cívic Golferichs programa tres concerts de música mediterrània per al cicle Eixample a la Fresca el proper juliol. Hi tocaran la cantant Mirna el 5 de juliol, el duet Belda i Arnella el dia 12 i Toti Soler el 19 de juliol.


Els centres cívics de l'Eixample programen enguany el cicle Eixample a la Fresca, en què els diferents centres programen diverses activitats culturals per al mes de juliol, que van des de la música en directe fins al teatre o el circ. El Centre Cívic Golferichs ha decidit organitzar tres concerts de música catalana i mediterrània al pati del centre.
Mirna hi actuarà el dia 5 de juliol a les 21 h, acompanyada del guitarrista i cantant Xavi Múrcia. Partint de la tradició musical de la Mediterrània i amb textos de poetes catalans, la cantant de Sabadell oferirà un concert basat sobretot en el repertori del seu primer disc, Mirna (Harmonia Mundi, 2009), i també algun tema inèdit que formarà part del seu proper treball.
El duet Belda i Arnella, compost pel carismàtic Jaume Arnella i l'acordionista Carles Belda, ja han passejat la seva proposta intergeneracional de cançons de taverna i versions de tota mena per escenaris d'arreu... però els que els coneixen saben prou bé que cada actuació seva és diferent. El duet actuarà al pati de la Casa Golferichs el 12 de juliol a les 21 h.
I la darrera actuació del cicle serà la del guitarrista i cantant Toti Soler, amb una carrera en solitari de més de trenta anys i més d'una vintena d'àlbums. El guitarrista de Vilassar de Dalt portarà la seva guitarra amb denominació d'origen a l'escenari de la Casa Golferichs el proper divendres 19 de juliol a les 21 h.

Foto: Toti Soler

Arxivat a: Enderrock