Avui fa 100 anys que va néixer Salvador Espriu

A les 22 h començarà el concert del Centenari a Arenys de Mar, l'acte central de l'Any Espriu

| 10/07/2013 a les 07:00h

Perquè un dia torni la cançó és un espectacle on les arts escèniques convergeixen al voltant de l'obra musicada del poeta. Hi actuaran Maria del Mar Bonet, Roger MasMarina Rossell, Gerard Quintana, Joan Colomo, Ivette Nadal, etc.


El 10 de juliol de 1913 va néixer un dels autors més insignes de les lletres catalanes. És per això que des de l'Oficina Any Espriu, creada per gestionar i promoure la figura del poeta, s'ha organitzat aquest concert com a l'equador de la commemoració. L'esdeveniment tindrà lloc a Arenys de Mar, indret d'estiueig d'Espriu i símbol de la seva obra (Sinera).
Amb una capacitat de 2.400 persones, Perquè un dia torni la cançó a Sinera serà un recital únic, amb Lluís Danés al capdavant de la direcció. Seguint l'exemple de Raimon per les seves grans versions dels poemes d'Espriu, alguns artistes cantaran obres inèdites fins a dia d'avui.

Per veure el concert
La plaça de la Sardana d'Arenys de Mar es convertirà en l'escenari de la vetllada. Les entrades estan disponibles a Ticketmaster. D'altra banda, TV3 transmetrà el concert i també se n'editarà un CD i un DVD.
Arxivat a: Any Espriu, Espriu