Els músics catalans se sumen a La Marató

"Cinema Paradiso" amb Santiago Auserón és la cançó protagonista d'enguany

| 16/11/2013 a les 12:00h
Arxivat a: Enderrock
Santiago Auserón molt ben acompanyat de Dani Nel·lo i Francesc Pareja s'han encarregat de la versió de "Cinema Paradiso" escollida com a lema del disc de la cita benèfica organitzada per televisió de Catalunya. The Mamzelles, Anna Roig, Sanjosex, Núria Graham i Margarett també hi participen.
 Llach i Morente Foto: Arxiu TV3

“Les cançons del disc són himnes de la memòria”, deia Àngel Lacalle a la roda de premsa de presentació d'El disc de La Marató 2013: “Són temes que parlen de qüestions com el record, la memòria, la consciència, l’oblit, la identitat, la solidaritat...”.
En disc eclèctic on enguany hi ha fins a tretze gèneres diferents. Lacalle ha destacat el fet que Lluís Llach hagués tornat a cantar amb el tema “Vida”, que interpreta al costat d’ Estrella Morente, i també que el videoclip de la cançó de La Marató, “Cinema Paradiso”, s’hagi enregistrat “per primera vegada en terres lleidatanes, concretament en paisatges naturals de Burg".
Un any més a El disc de La Marató hi conviuen cantants novells al costat d’altres de consagrats; des de Luz Casal amb un tema titulat "Si pogués" adaptat d'"Almas Gemelas", cançó que estarà inclosa al seu nou disc, que sortirà al novembre, fins a Se Atormenta Una Vecina, que han adaptat la sintonia de La Marató en funky.

Tots els artistes

La llista completa de músics que hi participaran són: Santiago Auserón + Dani Nel·lo +Francesc ParejaEnric Verdaguer, Pablo Alborán, Ramon Mirabet, Estrella Morente iLluís Llach, Henry Méndez, Duo Dinámico, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien,Margarett, els solistes d'Oh Happy Day amb el Cor del Conservatori del Liceu, Luz Casal,Sanjosex Amadeu CasasBlaumutThe MamzellesOkey OK i Gel, Núria Graham, Kate Ryan Se Atormenta Una Vecina.

Enderrock se suma a la distribució del disc
Enguany per primera vegada Enderrock se suma a la distribució d'El disc de La Marató: serà amb una edició especial del CD acompanyat d'un llibret exclusiu amb les imatges i explicacions dels preparatius d'aquest disc faraònic. A més a més, el disc serà al quiosc no només el cap de setmana del 15 de desembre, sinó durant tot el mes, gràcies a la distribució que en farà la revista.