Eduard Iniesta escampa la boira al BarnaSants

Sortegem 5 entrades dobles per al concert del dissabte 8 de febrer a L'Auditori

| 05/02/2014 a les 15:00h
Arxivat a: Concursos
Eduard Iniesta presentarà el seu sisè disc en solitari dins el festival de cançó d'autor. Amb una òptica optimista, el multiinstrumentista barceloní fa un retrat personal de la realitat actual, en la seva proposta més urbana i anglosaxona fins a la data. A Enderrock.cat i Sons de la Mediterrània sortegem 5 entrades dobles entre tots els que participeu!
 Eduard Iniesta Foto: David Ruano

Escampa la boira
 (Temps Record, 2013) és el sisè disc d'Eduard Iniesta, però no per això ens deixa de sorprendre: "No m'agrada repetir-me. En aquest disc he buscat un llenguatge nu, tant en el missatge de les lletres com en la música. He intentat transmetre al màxim amb el mínim de recursos", explica el mestre dels instruments de doble corda mediterrània.
A la portada de l'àlbum hi apareix el barceloní enmig de la boira, i les onze cançons que formen el disc reflecteixen la visió personal del músic, que en aquest treball s'ha inspirat en estètiques com les del pintor Caspar D. Friedrich. "El que he buscat bàsicament és fer un retrat de com veig la vida. I ara mateix la veig una mica com aquells quadres de paisatges de Friedrich, amb una llum molt especial i contrastos entre parts fosques i lluminoses. Musicalment m'endinso en un món molt més urbà, més espès. Segueixen havent-hi instruments de corda com el llaüt i la baglama, però hi incorporo moltes guitarres, la trompeta, l'harmònica... El conjunt el so s'aproxima molt al que són els músics de carrer, de tavernes i de club", comenta Iniesta.

Vols escampar la boira?
Eduard Iniesta actuarà dins el BarnaSants el proper dissabte 8 de febrer a les 21 h a L'Auditori de Barcelona, i a Enderrock.cat sortegem 5 entrades dobles per al concert. Per aconseguir una de les entrades dobles només cal que envieu un correu electrònic a [email protected] amb el vostre nom, cognoms, DNI i telèfon.