Entrades a la venda per als Premis Enderrock 2014

La gala se celebrarà el 13 de març a Girona

| 10/02/2014 a les 12:30h

L'entrega dels Premis Enderrock 2014 se celebrarà el 13 de març a les 19.30 h al Teatre Municipal de Girona. S'hi premiarà els millors artistes de les diferents categories i també hi haurà actuacions musicals. Aquest matí s'han posat a la venda les entrades al preu de 10 euros.

 
Els Premis Enderrock s’atorguen des de la creació de la revista musical, ara fa 21 anys, i s'entreguen en una gala que aplega públic i sector musical d'ençà del 1999, quan es va instaurar a la barcelonina sala Bikini. L'any 2011 l'entrega es va traslladar a la sala-teatre Artèria-Paral·lel (actualment coneguda com a Barts), l’any 2012 a la mítica sala Apolo de Barcelona, i des del 2013 i optant per la descentralització territorial, la gala se celebra a Girona dins el marc 'Ciutat de festivals', en una aposta de qualitat i de continuïtat en el futur.
Els Premis Enderrock posen l’accent en la música catalana i en català, i abasten tots els estils musicals. Els guardons s’entreguen en dues categories: la votació de la crítica musical, que recull les opinions d’una trentena de periodistes vinculats a la publicació de referència de l’escena musical catalana i que va sortir publicada al número de gener d'Enderrock, i la votació popular dels lectors i seguidors de la revista, que segueix oberta. En total s’hi entrega una quarantena de guardons.
Des d'aquest enllaç ja es poden adquirir les entrades per als Premis Enderrock 2014.
Arxivat a: Enderrock