Andreu Valor canta "Tornarem a caure"

Estrenem el clip de la cançó del disc 'Malgrat la pluja'

| 11/06/2014 a les 07:00h

Avui a Enderrock.cat publiquem en exclusiva el nou videoclip d'Andreu Valor, "Tornarem a caure". La cançó forma part del seu darrer disc, Malgrat la pluja (MésdeMil, 2013), un àlbum amb històries nostàlgiques però alhora alegre i feliç.
Andreu Valor Foto: Arxiu MésdeMil

"Tornarem a caure" és una cançó que té l'objectiu de conscienciar la gent. En aquest cas és una causa a la qual tots estem lligats: la llei de dependència. Andreu Valor afirma: "No hi ha justificació ni excusa pel moment que vivim de negar la dignitat a la societat, i menys a les persones que per la seva difícil situació dependent no poden valdre's per elles mateixes". El cantautor valencià creu que és important transmetre aquest missatge a través de la música: "Cal fer cançons d'ara, cultura que freni un desig de sofriment generat per un món inconscient i inhumà".
Al videoclip hi participen Pau Agulló, Carme Insa, Hipòlit Agulló, Esther Cuenca i Andreu Valor. Ha estat gravat als Ullals de Baldoví (Sueca, el País Valencià) i editat per Esther Cuenca Fotografia.


Arxivat a: Enderrock