Ovidi Montllor, 10 anys de vacances

| 25/10/2005 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
L'Associació de Cantants i Intèrpretes Professionals en Llengua Catalana (ACIC) organitza demà dimecres 26 d'octubre un nou homenatge Ovidi Montllor al Mercat de les Flors de Barcelona. En el concert, que es realitzarà justament en la sala que duu el nom del desaparegut cantautor d'Alcoi, hi participaran els també alcoians Verdcel, Roger Mas, Miquel Gil amb Pascal Comelade, Feliu Ventura, Adrià Puntí i Quico Pi de la Serra. Aquest és el segon d'una sèrie de tres espectacles que van començar el passat 24al Teatre el Micalet de València i acabaran el proper 26 de novembre al Centre Ovidi Montllor d'Alcoi, sota el lema "Ovidi Montllor, 10 anys de vacances".
Entre les cançons que s'interpretaran dimecres al Mercat de les Flors hi ha "La carnisseria" i "Garrotada en swing" (Adrià Puntí) o "Tot explota" i "La samarreta" (Feliu Ventura). Una hora i mitja d'espectacle en què els grups realitzaran dues versions i una cançó pròpia cadascú.

Any Ovidi, encara
L'ACIC s'afegeix així a la sèrie d'actes de remembrança del cantant que s'han realitzat en motiu del desè aniversari de la seva mort. De fet, l'associació, de la qual formava part Montllor, va ser la primera enitat en retre-li homenatge, just l'any de la seva mort. Va ser en un festival realitzat el novembre de 1995 a Sant Cugat amb la participació, entre d'altres de Jordi Dauder, Feliu Formosa, Paco Ibáñez, José Antonio Labordeta, Pau Riba, Marina Rossell i Toti Soler.
Amb aquest espectacle, Lluís Marrassé, president de l'ACIC, vol reiterar "l'existència de les cançons de l'Ovidi" a través de les adaptacions i interpretacions que faran especialment per a aquesta ocasió cantants i grups provinents de les noves generacions. L'acte, que va presentar-se ahir en roda de premsa, compta amb el suport de la secretaria de Coordinació Interdepertamental del departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i de l'Institut de Cultura de Barcelona.